Szeretettel köszöntünk a bajai Golgota Gyülekezet weboldalán!

Szeretettel köszöntünk a bajai Golgota Gyülekezet weboldalán!

Én azért jöttem, hogy életük legyen…

mondja Jézus János evangéliumában. Mi is hiszünk abban, hogy az Ő áldozata megadja nekünk a lehetőséget, hogy kapcsolatba kerülhetünk az Atyával, és így egy új, teljes élet kezdődhet.

Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok. Azt az igát vegyétek fel, amelyet én adok rátok, s tanuljátok meg tőlem, hogy én szívből szelíd és alázatos vagyok – akkor fogtok megnyugodni.

Máté 11:28

A Bajai Golgota Gyülekezetnél megpróbáljuk levetni a hagyományok igáját, és lecserélni Jézus igájára. Ő mondta: „Mert az iga, amit én teszek rátok, nem nehéz! A teher, amelyet én helyezek avállaitokra, könnyű.”

Azt mondta Jézus, hogy az életünk olyan, mint ahogy egy szőlővesszőt beoltanak a szőlőtőbe. Ekkor, ahogy a szőlővessző ott marad a szőlőtőn, a tő élete átárad rajta, és gyümölcs lesz az eredmény. Hiszem, hogy ahogy nézzük Őt, Jézust, úgy átváltozunk dicsőségről dicsőségre! Hiszem, hogy előre elkészített jó cselekedetekben járunk, hogy mind az akarást és mind a cselekvést az Ő élete formálja ki bennünk! Azaz, a hívő élete a megtérés után is arról szól, hogy keresse a kapcsolatot a Megváltójával és Teremtőjével, mert ez a teljes nagybetűs Élet!

Ezért járunk össze hétről hétre, hogy Jézusra mutassunk, hogy Őt keressük, újra és újra bátorodjunk a Bibliából, és engedjük, hogy az éltünket felforgassa, hogy végre minden a helyére kerüljön!

Hiszem, hogy kereszténynek lenni a legjobb dolog a világon, mert van egy Istenünk, aki velünk van!Amikor az élet nehéz, van Valaki, Aki mindig mellettünk van! Aki a legjobban ismer és mégis alegjobban szeret! Aki önmagát adta értünk, hogyne adna nekünk vele együtt mindent!

A Biblia jóhíre tényleg jó hír!

Gyülekezetünk célja, hogy minél több emberhez eljusson a Biblia felszabadító és átformáló üzenete, hogy megtalálják a személyes kapcsolatukat Jézus Krisztussal, és felkészítsük Isten szentjeit az Ő tökéletes Igéje által.

Részt szeretnél venni a kalandon, hogy felfedezd azt a teljes életet, amelyre teremtve lettél?

Örülök, hogy ránk találtál, és remélem személyesen is felkeresel bennünket.
Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran emailcímünkön, vagy beszélgethetsz velem az  alkalmak után.

Szabó Krisztián – lelkipásztor